Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Opleiding

Opleiding Dermaplaning met erkend certificaat!

WAT IS DERMAPLANING? 
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes met een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele, gladde en stralende huid. Te vergelijken met microdermabrasie maar dan met twee vliegen in één klap!

Wat doet Dermaplaning met en voor je huid?
* Verwijdert donsharen
* Exfolieert de huid
* Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
* Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden
* Verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
* Vóórbehandeling voor enzym- of fruitzuurpeeling
* Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen
* Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit
* Geeft de huid een GLOW

Behaal een certificaat dermaplaning
Ga niet zomaar thuis zelf aan de slag met een dermaplaningbehandeling! Het is essentieel dat de behandeling wordt uitgevoerd door een goed opgeleide schoonheidsspecialiste met voldoende kennis en ervaring met dermaplaning. Je kunt niet zomaar elk scheermesje gebruiken voor dermaplaning. Gebruik hiervoor enkel een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Daarnaast zijn voldoende kennis van de huid en de juiste technieken essentieel voor een veilige en verantwoorde behandeling! Je leert er alles over tijdens cursus Na afloop ontvang je een certificaat.

Boek een dermaplaning training!

Glowing skin

Erkend certificaat !
BB GLOW NEDERLAND is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze cursussen voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid.

crkbo-BBGLOW-Nederland

De registratie wordt verstrekt door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) na het doorlopen van een uitgebreide en kwalitatieve audit, ook wel bekend als de erkenningsregeling). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Hierdoor zijn al onze cursusen vrijgesteld van btw. Dit wil zeggen dat je geen BTW verschuldigd bent over het lesgeld.