Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png
Over ons

BB Glow Nederland is de online leverancier/groothandel voor al uw benodigdheden op het gebied van BB Glow/ Microneedling ( MTS) behandeling. BB Glow Nederland haalt producten rechtstreeks uit Korea , waar de techniek is ontwikkeld. Wij leveren de beste kwaliteit en service voor uw salon. Semi permanente bb glow ampullen stayve / Dm.Cell

* Verzending binnen 24 uur! * De beste kwaliteit producten * Professionele trainingen BB Glow & Microneedling.

BB Glow Nederland geeft training volgens de koreaanse methode! Onze trainingen worden gegeven door stayve gecertificeerde trainers die veel ervaring hebben in BB Glow & Microneedling.

De trainers van BB GLOW NEDERLAND hebben een Microneedling & BB GLOW training in korea afgerond en zijn bevoegd om trainingen in BB Glow en (MTS) te geven.
Voor ons is het belangrijk dat een training daadwerkelijk goed en met de juiste informatie over de producten overgebracht wordt. En daar zetten wij ons ten volle voor in. Wij zijn enthousiast, hebben gevoel voor humor! Daardoor zijn onze trainingen niet alleen leerzaam, maar ook gezellig!

 

Hoofdkantoor
Arnhem

Jaar van oprichting
2017

Soort bedrijf
Particuliere onderneming

Grootte
1-4 medewerkers

Specialismen
Cosmetica groothandel, BB GLOW opleidingen, BB Glow webshop, Microneedling trainingen

Boek een training!

Glowing skin

Social media

Volg ons!

Bij BB glow Nederland leer je meer dan een BB glow behandeling. Je leert een praktische basistraining microneedling, waarin je leert werken met een microneedling Pen. BB GLOW Nederland geeft cursus volgens de koreaanse methode!