Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Opleiding

Opleiding tanden bleken met erkend certificaat!

De behandeling tanden bleken wordt steeds populairder. Daarom bieden steeds meer schoonheidssalons dit aan in hun praktijk. Echter, zonder kennis en ervaring is het moeilijk om de behandeling correct uit te voeren. BB Glow Nederland biedt in samenwerking met Diamonds smile een gecertificeerde opleiding tanden bleken aan.

Onze praktijkgerichte opleiding duurt een dagdeel en is met name gericht op behandelaars, werkzaam in de beautybranche. Voor het praktijkgedeelte heeft u een model nodig, deze mag direct met u meekomen.


Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
* Waterstofperoxide versus non-peroxide bleken
* Verschil beautysalon en tandartspraktijk
* Kleurbepaling tanden
* Verwachtingspatroon en resultaat 
* Behandelmethodes
* Voorbehandeling
* Bitje versus mondspreider
* Aanbrengen van de bleekgel
* Nazorg
* Commerciële aspecten van het tanden bleken

Na het theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag. U leert de fijne kneepjes van het vak. Naast het goed en precies aanbrengen van de gel, leert u ook om zo efficiënt mogelijk te werken. Hierdoor houdt u de kosten laag. Na afloop bent u instaat om de juiste diagnose te stellen en de behandeling goed, veilig en efficiënt uit te voeren.

Ook na de cursus kunt u ons altijd benaderen wanneer u inhoudelijke of zakelijke vragen heeft over cosmetisch tanden bleken. Wij delen graag onze kennis en ervaring!


Startpakket met Diamonds Smile White   2.450

Belangrijk:
• Voor deze trainingen dient u zelf een model mee te nemen
• U betaalt nu enkel een aanbetaling van €100,00. Het restant bedrag wordt via een factuur toegestuurd via de mail. Deze dient 3 dagen voor de cursus datum betaald te zijn. * De aanbetaling kan niet worden gerestitueed.

Boek een tandenbleken training!

Diamondssmile

Erkend certificaat !
BB GLOW NEDERLAND is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze cursussen voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid.

crkbo-BBGLOW-Nederland

De registratie wordt verstrekt door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) na het doorlopen van een uitgebreide en kwalitatieve audit, ook wel bekend als de erkenningsregeling). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Hierdoor zijn al onze cursusen vrijgesteld van btw. Dit wil zeggen dat je geen BTW verschuldigd bent over het lesgeld.