Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Tanden bleken

Boek een training

De behandeling tanden bleken wordt steeds populairder. Daarom bieden steeds meer schoonheidssalons dit aan in hun praktijk. Echter, zonder kennis en ervaring is het moeilijk om de behandeling correct uit te voeren. BB Glow Nederland biedt in samenwerking met Diamonds smile een gecertificeerde opleiding tanden bleken aan.

Onze praktijkgerichte opleiding duurt een dagdeel en is met name gericht op behandelaars, werkzaam in de beautybranche. Voor het praktijkgedeelte heeft u een model nodig, deze mag direct met u meekomen.


Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
* Waterstofperoxide versus non-peroxide bleken
* Verschil beautysalon en tandartspraktijk
* Kleurbepaling tanden
* Verwachtingspatroon en resultaat 
* Behandelmethodes
* Voorbehandeling
* Bitje versus mondspreider
* Aanbrengen van de bleekgel
* Nazorg
* Commerciële aspecten van het tanden bleken

Na het theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag. U leert de fijne kneepjes van het vak. Naast het goed en precies aanbrengen van de gel, leert u ook om zo efficiënt mogelijk te werken. Hierdoor houdt u de kosten laag. Na afloop bent u instaat om de juiste diagnose te stellen en de behandeling goed, veilig en efficiënt uit te voeren.

Ook na de cursus kunt u ons altijd benaderen wanneer u inhoudelijke of zakelijke vragen heeft over cosmetisch tanden bleken. Wij delen graag onze kennis en ervaring!


Startpakket met Diamonds Smile White Bleeklamp
BEDRAG  2.450

Belangrijk:
• Voor deze trainingen dient u zelf een model mee te nemen
• U betaalt nu enkel een aanbetaling van €100,00. Het restant bedrag wordt via een factuur toegestuurd via de mail. Deze dient 3 dagen voor de cursus datum betaald te zijn. * De aanbetaling kan niet worden gerestitueerd

Trainingen

Beschikbare trainingen