Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Opleiding

Opleiding HIFU met erkend certificaat!

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een techniek die echografie gebruikt om de huid van het gezicht of probleemgebieden op het lichaam glad te maken en strakker te maken
De ultrasone geluidsgolven spannen het weefsel aan, waardoor het wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken
Collageen heeft een liftend effect, waardoor de huid steviger wordt en “verjongt”.

Deze behandeling kan op verschillende plaatsen op het gezicht en lichaam worden uitgevoerd. Tijdens een lichaamsbehandeling worden vetcellen afgebroken, waardoor de contouren van de behandelde gebieden duidelijker worden.

Boek een HIFU training!

Glowing skin

Dagindeling:
Het eerste deel van de les bestaat uit theorie. Wat is HIFU? Hoe werkt het? Wat zijn de indicaties en contra-indicaties? Wat zijn de risico’s en hoe werk je op een veilige en verantwoorde manier? Daarna is het tijd voor de praktijk. Hiervoor dien je een model mee te brengen om op te oefenen. De docent legt je uit hoe je het toestel instelt en toont de behandeling voor. Daarna is het jouw beurt en voer je de behandeling uit op je model. Na afloop van de les ben je in staat om op professionele wijze de HIFU-lifting uit te voeren.
Je werkt tijdens de HIFU opleiding met de nieuwste apparatuur. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van HIFU anti-aging apparatuur nauwlettend in de gaten. Zo garanderen wij jou de nieuwste technologieën!

BB GLOW Nederland biedt cursisten de mogelijkheid om opleidingen privé te volgen. Tijdens de 1 op 1 lessen krijg je de volledige aandacht van onze professionele en enthousiaste docenten. Hierdoor is er genoeg ruimte om al jouw vragen te stellen over zowel de theorie als praktijk.

Erkend certificaat !
BB GLOW NEDERLAND is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze cursussen voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid.

crkbo-BBGLOW-Nederland

De registratie wordt verstrekt door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) na het doorlopen van een uitgebreide en kwalitatieve audit, ook wel bekend als de erkenningsregeling). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Hierdoor zijn al onze cursusen vrijgesteld van btw. Dit wil zeggen dat je geen BTW verschuldigd bent over het lesgeld.