Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Informatie

Een HIFU training boeken

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een techniek die echografie gebruikt om de huid van het gezicht of probleemgebieden op het lichaam glad te maken en strakker te maken. De ultrasone geluidsgolven spannen het weefsel aan, waardoor het wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken Collageen heeft een liftend effect, waardoor de huid steviger wordt en “verjongt”. Deze behandeling kan op verschillende plaatsen op het gezicht en lichaam worden uitgevoerd. Tijdens een lichaamsbehandeling worden vetcellen afgebroken, waardoor de contouren van de behandelde gebieden duidelijker worden.

Dagindeling:
Het eerste deel van de les bestaat uit theorie. Wat is HIFU? Hoe werkt het? Wat zijn de indicaties en contra-indicaties? Wat zijn de risico’s en hoe werk je op een veilige en verantwoorde manier? Daarna is het tijd voor de praktijk. Hiervoor dien je een model mee te brengen om op te oefenen. De docent legt je uit hoe je het toestel instelt en toont de behandeling voor. Daarna is het jouw beurt en voer je de behandeling uit op je model. Na afloop van de les ben je in staat om op professionele wijze de HIFU-lifting uit te voeren. Je werkt tijdens de HIFU opleiding met de nieuwste apparatuur. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van HIFU anti-aging apparatuur nauwlettend in de gaten. Zo garanderen wij jou de nieuwste technologieën!

BB GLOW Nederland biedt cursisten de mogelijkheid om opleidingen privé te volgen. Tijdens de 1 op 1 lessen krijg je de volledige aandacht van onze professionele en enthousiaste docenten. Hierdoor is er genoeg ruimte om al jouw vragen te stellen over zowel de theorie als praktijk.

Kosten: €7000 , incl. 21% BTW Hifu Apparaat
(Inclusief Materiaal en Certificaat)

Belangrijk: 
Voor deze trainingen dient u zelf een model mee te nemen
• U betaalt nu enkel een aanbetaling van €3000,00. Het restant bedrag wordt via een factuur toegestuurd via de mail. Deze dient 3 dagen voor de cursus datum betaald te zijn. * De aanbetaling kan niet worden gerestitueerd.

Trainingen

Beschikbare trainingen