Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Veel gestelde vragen

Dit varieert per huidtype, maar duurt ongeveer 120 minuten (tijd van exfoliatie en neutralisatie worden hierin meegenomen.

Het effect van zowel ijzeren als plastic naalden is hetzelfde, maar plastic naalden zijn uiteraard het meest geschikt wanneer een cliënt allergisch is voor ijzer. Het effect van een nano naald is vrij minimaal.

Hoe langer de naald, hoe dieper de naald kan doordringen in de huid. Dit stimuleert de collageen productie en zorgt voor een effectievere behandeling. Het is echter niet goed om naalden te gebruiken die langer zijn dan 2 mm. Het beste resultaat wordt bereikt met naalden van 0.5 tot 1 mm.
 
 
Wanneer de behandeling wordt doorgezet bij dezelfde cliënt is dit niet nodig. Het is echter wel nodig om van naald te wisselen wanneer je twee verschillende cliënten behandeld.
 
Dit varieert per huidtype, maar duurt meestal één dag.
 
Wanneer de behandeling met een korte naald gedaan is, is het toegestaan om direct weer make-up aan te brengen. Doordat de huid echter al gestimuleerd is raden we aan om devolgende dag pas make-up aan te brengen. Zonnebrand moet daarnaast ook aangebrachtworden (Uv-straling kan schadelijk zijn en bijvoorbeeld sproeten veroorzaken)
 
De MTS behandeling zorgt al voor een gestimuleerde huid en zonnen kan ervoor zorgen dat deze stimulatie te zwaar is. Het is beter om een week niet te zonnen.
 
 
Het kan nodig zijn om dit 3 tot 5 keer te doen. Dit is afhankelijk van het type huid en van de methode die wordt toegepast. Om de huid te onderhouden is het aan te raden om dit gedurende 1 tot 3 maanden te doen. (De procedure heeft het meeste effect wanneer het consistent gedaan wordt, bijvoorbeeld 1 keer in de 14 dagen voor een periode van een aantal maanden.)Hoe bepaal ik welke tint ik het beste kan gebruiken? Selecteer een tint op basis van je huidskleur. Het is ook mogelijk om 2 tinten met elkaar temixen.
 
Dit is wel het beste. Wanneer er echter wat over is van een ampul dan kun je dit met de deksel erop in de koelkast bewaren en binnen een week weer opnieuw gebruiken.
 
 
 
 
De procedure kan dan op dezelfde manier toegepast worden, maar het is beter om dit toe te passen op een huid die echt heel erg gevoelig is. Alle puistjes moeten uitgeknepen worden voor aanvang van de procedure. Een onzuivere huid is vaak dunner. Zorg ervoor dat de procedure zo kort mogelijk duurt en controleer de intensiteit.
 
 
 
 
 
Dode huid verschijnt een dag na de procedure. Het is een natuurlijk proces waarbij de dode huid weer verdwijnt of afvalt en nieuwe huid verschijnt. Ondanks dat het er niet altijd even mooi uitziet moet het niet geforceerd verwijderd worden. Het verwijderen van dode huid met peeling gel kan zorgen voor ernstige bijwerkingen omdat de huid erg geirriteerd kan raken. Afhankelijk van het type huid kan het drie dagen tot een week duren voordat alle dode huid op een natuurlijke manier verdwenen is. Dode huid zal sneller verdwijnen bij jongere cliënten.
 
 
 
 
 
 
Wanneer de procedure consistent is gedaan wordt de huid gestimuleerd en starten met het produceren van collageen en vernieuwing van de huid. Ondertussen wordt de elasticiteit verbeterd. Dit zorgt er tevens voor dat het aantal grove poriën verminderd.
 
 
 
 
 
 
Dit is mogelijk, maar zodra de inhoud van de ampul vervaagt zal de huid terugkeren naar de oorspronkelijke staat.
Dit is mogelijk, maar de huid onder de ogen is erg gevoelig. Wrijf daarom niet te hard, oefen slechts lichte druk uit wanneer je de procedure toepast.
Verschillende golflengten van licht zorgen voor; vernieuwing van de huid, verhelpen van acné en een verlichtend effect. Het is beter om het wel te gebruiken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wanneer er één of twee procedures worden toegepast dan verandert de kleur niet, maar het is wel beter om het te vermijden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lichte sproeten kunnen verminderd worden door een reguliere behandeling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit is mogelijk. Wanneer de procedure echter niet regelmatig wordt uitgevoerd dan zal de huid weer terugkeren naar staat waarin het zich voor aanvang van de behandeling bevond.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De acné procedure kan het beste uitgevoerd worden in de winter wanneer de afscheidingvermindert. De verhelderingsprocedure kan zowel in de winter, lente en herfst worden uitgevoerd. Het is echter niet zo dat er exact één moment is waarop je het het de beste kan doen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Littekens van acné kunnen enigszins verminderd worden. Het is echter lastig om het effect te zien binnen een korte periode omdat de vorm en de diepte van de littekens kunnen variëren. We raden het gebruik van langere naalden aan tijdens procedures die gericht zijn op het verwijderen van littekens die veroorzaakt zijn door acné.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Repair crème is het meest geschikt, maar wanneer je dit niet tot je beschikking hebt is het ook prima om een voedingscrème te gebruiken zonder alcohol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wanneer de huid niet gevoelig is verwijdert dit Lifting Pack toxine en kan het voorafgaand aan de MTS behandeling gebruikt worden met de BB ampul.
 
 
 
IJzeroxide, een ingrediënt van de BB ampul, is een onbewerkt cosmetisch materiaal dat gebruikt wordt in de BB crème en foundation. Slechts 2% van dit ingrediënt bevindt zich in de ampul. Er zal daardoor na verloop van tijd geen significante schade aan de poriën worden aangebracht wanneer de ingrediënten vervagen.
De MTS procedure moet niet 14 dagen toegepast worden voor en na het krijgen van botox of fillers.
 
Het is mogelijk om de behandeling thuis uit te voeren, maar de effecten zijn beter wanneer ze gedaan worden op een locatie waar een MTS deskundige aanwezig is.
Procedures waarbij een lange naald en een verdovende crème gebruikt worden, worden afgeraden.
 
Een geopende ampul kan het beste bewaard worden in de koelkast en binnen een week gebruikt worden. Het is beter om oudere ampullen weg te gooien dan opnieuw te gebruiken. Bewaar ongeopende ampullen op kamertemperatuur. Zorg er voor dat deze ampullen niet worden blootgesteld aan zonlicht of warmte.