Gratis verzending in Nederland vanaf €170,- | Veilig betalen met Ideal en Klarna | Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

E-mail ons! Info@bbglow.nl

Whatsapp ons!

Schermafbeelding-2020-08-25-om-14.43.54-1.png

Welkom!

Over ons

BB Glow Nederland is de online leverancier/groothandel voor al uw benodigdheden op het gebied van BB Glow/ Microneedling ( MTS) behandeling. BB Glow Nederland haalt producten rechtstreeks uit Korea , waar de techniek is ontwikkeld. Wij leveren de beste kwaliteit en service voor uw salon. Semi permanente bb glow ampullen stayve / Dm.Cell

* Verzending binnen 24 uur! * De beste kwaliteit producten * Professionele trainingen BB Glow & Microneedling.

BB Glow Nederland geeft training volgens de koreaanse methode! Onze trainingen worden gegeven door stayve gecertificeerde trainers die veel ervaring hebben in BB Glow & Microneedling.

De trainers van BB GLOW NEDERLAND hebben een Microneedling & BB GLOW training in korea afgerond en zijn bevoegd om trainingen in BB Glow en (MTS) te geven.
Voor ons is het belangrijk dat een training daadwerkelijk goed en met de juiste informatie over de producten overgebracht wordt. En daar zetten wij ons ten volle voor in. Wij zijn enthousiast, hebben gevoel voor humor! Daardoor zijn onze trainingen niet alleen leerzaam, maar ook gezellig!

Website

Hoofdkantoor

ARNHEM

Jaar van oprichting

2017

Soort bedrijf

Particuliere onderneming

Grootte

1-4 medewerkers

Specialismen

Cosmetica groothandel, BB GLOW opleidingen, BB Glow webshop, Microneedling trainingen